Товар за меѓународен превоз од Романија до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Романија
30 Timişoara

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија / Strumica
2400 Strumica


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 16 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 02.04.2020

Вкупно растојание: 633 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2361893 со датум на товарење 27.03.2020 од Romania-30-Timişoara до Macedonia-2400-Strumica Strumica

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play