Камион за меѓународен превоз од Романија до Србија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Романија
20 Craiova

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија
10 Pristina


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Otvoren kamion do 12t

Тонажа: 23 ton

Должина: 15.4

Волумен: 120 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 18.07.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1906189 со датум на товарење 16.07.2019 од Romania-20-Craiova до Serbia-10-Pristina

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play