Товар за меѓународен превоз од Романија до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 9 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Романија / Piteşti
117449 Zărneşti

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Kruševac
37000 Kruševac


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 18.09.2019

Вкупно растојание: 725 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2015894 со датум на товарење 12.09.2019 од Romania-117449-Piteşti Zărneşti до Serbia-37000-Kruševac Kruševac

Контакти

Serbia
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play