Камион за меѓународен превоз од Романија до Србија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 11 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Романија
11 Piteşti

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија
18 Niš


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Otvoren kamion do 12t

Тонажа: 23 ton

Должина: 15.4

Волумен: 120 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 23.07.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1905018 со датум на товарење 17.07.2019 од Romania-11-Piteşti до Serbia-18-Niš

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play