Товар за меѓународен превоз од Романија до Босна и Херцеговина

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Романија / Bucharest
010 Bucureşti

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина / Tuzla
75000 Tuzla


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 01.03.2019

Вкупно растојание: 794 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1604603 со датум на товарење 25.02.2019 од Romania-010-Bucharest Bucureşti до Bosnia and Herzegovina-75000-Tuzla Tuzla

Контакти

Poland

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play