Товар за меѓународен превоз од Полска до Албанија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Полска
90 Łódź

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Албанија
10 Tirana


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 29.05.2019

Вкупно растојание: 1,875 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1782317 со датум на товарење 24.05.2019 од Poland-90-Łódź до Albania-10-Tirana

Контакти

Albania

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play