Товар за меѓународен превоз од Полска до Турција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 10 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Полска / Grudziądz
86-300 Grudziądz

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
35 İzmir


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 12.08.2022

Вкупно растојание: 2,775 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3706466 со датум на товарење 09.08.2022 од Poland-86-300-Grudziądz Grudziądz до Turkey-35-İzmir

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play