Камион за меѓународен превоз од Полска до Турција

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 2 years

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Полска
80 Gdańsk

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
06 Ankara


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 12.10.2017

Прашање

Прашање за понуда № 610512 со датум на товарење 06.10.2017 од Poland-80-Gdańsk до Turkey-06-Ankara

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play