Товар за меѓународен превоз од Полска до Албанија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Полска / Leszno
64-510 Wronki

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Албанија / Tirana
1001 Tiranë


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 25.01.2019

Вкупно растојание: 2,044 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1536949 со датум на товарење 22.01.2019 од Poland-64-510-Leszno Wronki до Albania-1001-Tirana Tiranë

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play