Товар за меѓународен превоз од Полска до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Полска / Nowy Dwor Mazowiecki
05-640 Mogielnica

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Pristina
10000 Priština


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 14 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 04.09.2019

Вкупно растојание: 1,721 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1979553 со датум на товарење 28.08.2019 од Poland-05-640-Nowy Dwor Mazowiecki Mogielnica до Serbia-10000-Pristina Priština

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play