Товар за меѓународен превоз од Холандија до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 3 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Холандија
7051 SC Varsseveld

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија / Tetovo
1200 Sarak'ino


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 3 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 8

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.05.2022

Вкупно растојание: 2,116 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3574180 со датум на товарење 19.05.2022 од Netherlands-7051 SC-Varsseveld до Macedonia-1200-Tetovo Sarak'ino

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play