Товар за меѓународен превоз од Холандија до Турција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 5 дена


Се товари од

Холандија
5913 AS Venlo

Датум на товарење: 10.08.2022


Се растовара во

Турција / Izmit
41400 Gebze


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 12.08.2022

Вкупно растојание: 2,609 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3706475 со датум на товарење 10.08.2022 од Netherlands-5913 AS-Venlo до Turkey-41400-Izmit Gebze

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play