Товар за меѓународен превоз од Холандија до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Холандија
5625 CB Eindhoven

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија / Skopje
1000 Skopje


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 1 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 2

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 02.04.2020

Вкупно растојание: 2,102 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2361852 со датум на товарење 27.03.2020 од Netherlands-5625 CB-Eindhoven до Macedonia-1000-Skopje Skopje

Контакти

Macedonia
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play