Товар за меѓународен превоз од Холандија до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Холандија
5142 TJ Waalwijk

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Novi Sad
21000 Novi Sad


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 8 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 7

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 27.07.2019

Вкупно растојание: 1,635 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1915253 со датум на товарење 24.07.2019 од Netherlands-5142 TJ-Waalwijk до Serbia-21000-Novi Sad Novi Sad

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play