Товар за меѓународен превоз од Холандија до Бугарија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Холандија
3073 BB Rotterdam

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Бугарија / Plovdiv
4000 Plovdiv


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.05.2019

Вкупно растојание: 2,314 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1782349 со датум на товарење 21.05.2019 од Netherlands-3073 BB-Rotterdam до Bulgaria-4000-Plovdiv Plovdiv

Контакти

Bulgaria

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play