Товар за меѓународен превоз од Црна Гора до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 7 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Црна Гора / Budva
85000 Bar

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Kragujevac
34300 Aranđelovac


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 12 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 24.07.2019

Вкупно растојание: 436 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1915769 со датум на товарење 23.07.2019 од Montenegro-85000-Budva Bar до Serbia-34300-Kragujevac Aranđelovac

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play