Товар за меѓународен превоз од Црна Гора до Босна и Херцеговина

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Црна Гора
81 Podgorica

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина / Banja Luka
78000 Banja Luka


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Земјоделски производи

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.07.2019

Вкупно растојание: 413 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1916237 со датум на товарење 22.07.2019 од Montenegro-81-Podgorica до Bosnia and Herzegovina-78000-Banja Luka Banja Luka

Контакти

Montenegro

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play