Товар за меѓународен превоз од Молдавија до Турција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Молдавија
20 Chişinău

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
33 Mersin (İçel)


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 5 ton

Тип: Рефус

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 26.10.2018

Прашање

Прашање за понуда № 1385778 со датум на товарење 22.10.2018 од Moldova-20-Chişinău до Turkey-33-Mersin (İçel)

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play