Товар за меѓународен превоз од Македонија до Италија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија / Prilep
7504 Dolneni

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Италија / Roma
00118 Roma


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 5 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 13.10.2019

Вкупно растојание: 930 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2075455 со датум на товарење 13.10.2019 од Macedonia-7504-Prilep Dolneni до Italy-00118-Roma Roma

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play