Товар за меѓународен превоз од Македонија до Бугарија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 years

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија / Prilep
7500 Prilep

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Бугарија / Sofia
1000 Sofia


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 10 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 28.09.2017

Вкупно растојание: 325 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 581923 со датум на товарење 26.09.2017 од Macedonia-7500-Prilep Prilep до Bulgaria-1000-Sofia Sofia

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play