Товар за меѓународен превоз од Македонија до Германија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија / Ohrid
6000 Ohrid

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Германија / Koeln
50667 Köln


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 5 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 7

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 20.08.2019

Вкупно растојание: 2,123 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1963451 со датум на товарење 16.08.2019 од Macedonia-6000-Ohrid Ohrid до Germany-50667-Koeln Köln

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play