Товар за меѓународен превоз од Македонија до Словачка

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 5 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија / Strumica
2400 Strumica

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Словачка / Malacky
903 01 Senec


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 24.06.2019

Вкупно растојание: 1,128 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1842209 со датум на товарење 19.06.2019 од Macedonia-2400-Strumica Strumica до Slovakia-903 01-Malacky Senec

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play