Товар за меѓународен превоз од Македонија до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 10 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија / Strumica
2400 Strumica

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Novi Sad
21000 Novi Sad


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 29.04.2019

Вкупно растојание: 617 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1736418 со датум на товарење 23.04.2019 од Macedonia-2400-Strumica Strumica до Serbia-21000-Novi Sad Novi Sad

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play