Товар за меѓународен превоз од Македонија до Германија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија / Strumica
2400 Strumica

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Германија / Friedrichshafen
88074 Meckenbeuren


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 24 ton

Тип: Овошје и зеленчук

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 19.07.2019

Вкупно растојание: 1,640 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1898535 со датум на товарење 13.07.2019 од Macedonia-2400-Strumica Strumica до Germany-88074-Friedrichshafen Meckenbeuren

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play