Камион за меѓународен превоз од Македонија до Бугарија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 29 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија
24 Strumica

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Бугарија
40 Plovdiv


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Тандем

Тонажа: 24 ton

Должина: 15.4

Волумен: 120 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 16.04.2021

Прашање

Прашање за понуда № 2882173 со датум на товарење 13.04.2021 од Macedonia-24-Strumica до Bulgaria-40-Plovdiv

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play