Камион за меѓународен превоз од Македонија до Романија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 4 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија
20 Shtip

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Романија
Romania


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 29.07.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1916172 со датум на товарење 22.07.2019 од Macedonia-20-Shtip до Romania--Romania

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play