Камион за внатрешен транспорт во Македонија

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 9 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија
20 Shtip

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија
Macedonia


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Комбе

Тонажа: 1 ton

Должина: 3

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 12.12.2019

Прашање

Прашање за понуда № 2169312 со датум на товарење 06.12.2019 од Macedonia-20-Shtip до Macedonia--Macedonia

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play