Товар за меѓународен превоз од Македонија до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 7 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија / Veles
1400 Veles

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Niš
18415 Malošište


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 11.10.2019

Вкупно растојание: 207 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2073134 со датум на товарење 10.10.2019 од Macedonia-1400-Veles Veles до Serbia-18415-Niš Malošište

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play