Товар за меѓународен превоз од Македонија до Црна Гора

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 7 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија / Veles
1400 Veles

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Црна Гора
81 Podgorica


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 15.11.2019

Вкупно растојание: 426 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2125358 со датум на товарење 12.11.2019 од Macedonia-1400-Veles Veles до Montenegro-81-Podgorica

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play