Камион за меѓународен превоз од Македонија до Србија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија
14 Veles

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија
10 Pristina


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен: 93 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 31.03.2020

Прашање

Прашање за понуда № 2361889 со датум на товарење 26.03.2020 од Macedonia-14-Veles до Serbia-10-Pristina

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play