Товар за меѓународен превоз од Македонија до Романија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 years

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија / Skopje
1000 Skopje

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Романија / Piteşti
117449 Zărneşti


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 21.09.2017

Вкупно растојание: 648 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 581940 со датум на товарење 21.09.2017 од Macedonia-1000-Skopje Skopje до Romania-117449-Piteşti Zărneşti

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play