Товар за меѓународен превоз од Македонија до Чешка

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија / Skopje
1000 Skopje

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Чешка / Brno
602 00 Brno-město


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 22.06.2019

Вкупно растојание: 1,129 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1838763 со датум на товарење 18.06.2019 од Macedonia-1000-Skopje Skopje до Czech Republic-602 00-Brno Brno-město

Контакти

Macedonia
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play