Камион за меѓународен превоз од Македонија до Бугарија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Македонија
10 Skopje

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Бугарија
10 Sofia


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 6 ton

Должина: 7

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.09.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1980620 со датум на товарење 24.08.2019 од Macedonia-10-Skopje до Bulgaria-10-Sofia

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play