Камион за меѓународен превоз од Литванија до Бугарија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 29 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Литванија
35 Panevėžys

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Бугарија
Bulgaria


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 23 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 16.04.2021

Прашање

Прашање за понуда № 2881920 со датум на товарење 15.04.2021 од Lithuania-35-Panevėžys до Bulgaria--Bulgaria

Контакти

Macedonia
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play