Товар за меѓународен превоз од Киргистан до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 9 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Киргистан
724005 Talas

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија / Strumica
2400 Strumica


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 22 ton

Тип: Прехранбени продукти

Должина: 13.6

Волумен: 86 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 21.10.2019

Вкупно растојание: 5,703 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2036557 со датум на товарење 25.09.2019 од Kyrgyzstan-724005-Talas до Macedonia-2400-Strumica Strumica

Контакти

Moldova

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play