Товар за меѓународен превоз од Италија до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Италија / Bari
70022 Curtaniello

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија / Skopje
1000 Skopje


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 500 kg.

Тип: Стандарден-палети

Должина: 1

Волумен: 5 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 01.03.2019

Вкупно растојание: 616 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1604592 со датум на товарење 25.02.2019 од Italy-70022-Bari Curtaniello до Macedonia-1000-Skopje Skopje

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play