Товар за меѓународен превоз од Италија до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 8 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Италија / Milan
20121 Milano

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија / Veles
1400 Veles


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 26.11.2019

Вкупно растојание: 1,478 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2141046 со датум на товарење 20.11.2019 од Italy-20121-Milan Milano до Macedonia-1400-Veles Veles

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play