Товар за меѓународен превоз од Италија до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 years

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Италија / Milan
20026 Novate Milanese

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Belgrade
11000 Savski Venac


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 300 kg.

Тип: Стандарден-палети

Должина: 1

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 26.10.2017

Вкупно растојание: 1,024 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 643016 со датум на товарење 20.10.2017 од Italy-20026-Milan Novate Milanese до Serbia-11000-Belgrade Savski Venac

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play