Камион за меѓународен превоз од Иран до Турција

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Иран
Tehran

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
06 Ankara


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 19.05.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1787196 со датум на товарење 18.05.2019 од Iran--Tehran до Turkey-06-Ankara

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play