Камион за меѓународен превоз од Иран до Турција

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Иран
Tabriz

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
41 Kocaeli


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 19.05.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1787209 со датум на товарење 18.05.2019 од Iran--Tabriz до Turkey-41-Kocaeli

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play