ILQAR QASIM OGLU QASIMOV

Други

ILQAR QASIM OGLU QASIMOV

Регистриран: 28.01.2017 21:37
Кориснички број: 614910

Азербејџан
Град: Nakhchivan


Лице за контакт: ILQAR

Функција: Agent

Дополнителни информации

Држави во коишто фирмата работи

Azerbaijan

Georgia

Iran

Kazakhstan

Russia

Turkey

Информации за возниот парк

Полуприколка: 2

Извршувани услуги

Превоз со ладилник камион
Превоз на цели товариДостапно на Google Play