Товар за меѓународен превоз од Унгарија до Турција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 4 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Унгарија / Szekesfehervar
8881 Sormás

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
81 Düzce


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 23 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен: 86 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 26.07.2019

Вкупно растојание: 1,677 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1915825 со датум на товарење 22.07.2019 од Hungary-8881-Szekesfehervar Sormás до Turkey-81-Düzce

Контакти

Romania

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play