Товар за меѓународен превоз од Унгарија до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 8 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Унгарија / Szekesfehervar
8800 Nagykanizsa

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија / Skopje
1000 Skopje


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 100 kg.

Тип: Стандарден-палети

Должина: 1

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 20.10.2019

Вкупно растојание: 937 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2078088 со датум на товарење 14.10.2019 од Hungary-8800-Szekesfehervar Nagykanizsa до Macedonia-1000-Skopje Skopje

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play