Товар за меѓународен превоз од Унгарија до Бугарија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Унгарија / Pécs
7600 Pécs

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Бугарија / Plovdiv
4000 Plovdiv


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 29.04.2019

Вкупно растојание: 848 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1736329 со датум на товарење 23.04.2019 од Hungary-7600-Pécs Pécs до Bulgaria-4000-Plovdiv Plovdiv

Контакти

Bulgaria

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play