Товар за меѓународен превоз од Унгарија до Турција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Унгарија / Budapest
1011 Budapest

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Izmit
41650 Gölcük


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Мега

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 21.06.2019

Вкупно растојание: 1,452 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1837797 со датум на товарење 18.06.2019 од Hungary-1011-Budapest Budapest до Turkey-41650-Izmit Gölcük

Контакти

Bulgaria

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play