Товар за меѓународен превоз од Грција до Словенија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 5 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Грција / Serres
621 00 Serres

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Словенија / Ljubljana
1000 Ljubljana


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 10 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 20.05.2019

Вкупно растојание: 1,138 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1782321 со датум на товарење 16.05.2019 од Greece-621 00-Serres Serres до Slovenia-1000-Ljubljana Ljubljana

Контакти

Bulgaria

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play