Товар за меѓународен превоз од Грција до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Грција / Serres
621 00 Serres

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Belgrade
11000 Savski Venac


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 8 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 30.08.2019

Вкупно растојание: 609 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1979501 со датум на товарење 26.08.2019 од Greece-621 00-Serres Serres до Serbia-11000-Belgrade Savski Venac

Контакти

Greece

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play