Товар за меѓународен превоз од Грција до Црна Гора

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 5 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Грција / Veria
590 35 Kopanos

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Црна Гора
81 Podgorica


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 22.06.2019

Вкупно растојание: 512 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1838780 со датум на товарење 16.06.2019 од Greece-590 35-Veria Kopanos до Montenegro-81-Podgorica

Контакти

Montenegro

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play