Товар за меѓународен превоз од Грција до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Грција / Thessaloniki
540 15 Thessaloniki

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија / Veles
1484 Bogdanci


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 23 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 20.05.2022

Вкупно растојание: 91 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3574164 со датум на товарење 19.05.2022 од Greece-540 15-Thessaloniki Thessaloniki до Macedonia-1484-Veles Bogdanci

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play