Товар за меѓународен превоз од Грција до Германија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Грција / Gerakas
190 04 Spata

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Германија / Frankfurt am Main
60308 Frankfurt am Main


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 6 ton

Тип: Рефус

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 25.05.2022

Вкупно растојание: 2,433 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3574166 со датум на товарење 19.05.2022 од Greece-190 04-Gerakas Spata до Germany-60308-Frankfurt am Main Frankfurt am Main

Контакти

Greece

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play